Contenu

Postes vacants

Postes vacants et descriptif des postes au niveau local

Affiniteit met sales en auto’s? Versterk het team van Fuchs Lubricants Benelux: solliciteer nu en timmer aan de weg als Account Manager Automotive Belgium!

Ben jij een ervaren verkoper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de automotive sector? Ga aan de slag bij een internationale smeermiddelenfabrikant en solliciteer direct als Account Manager Automotive bij Fuchs Lubricants Benelux.

Van bestaande klanten tot nieuwe leads Als Account Manager Automotive maak je onderdeel uit van ’s werelds grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant, met productie-eenheden in meer dan 40 landen. Jouw taak is het uitbreiden van dit succes en onze prominente marktpositie. Je rayon is Belgie. Je verkoopt smeermiddelen aan bestaande klanten en laat nieuwe leads kennismaken met onze producten. Je wordt verantwoordelijk voor het gehele salesproces, van leads kwalificeren en nieuwe klanten werven tot het beheren van bestaande klanten. Enkele bijbehorende taken zijn:

  • Het beheren en managen van bestaande klanten. 
  • Het binnenhalen van nieuwe klanten en het ontwikkelen van nieuwe markten. 
  • Het vertegenwoordigen van de firma op evenementen, zoals beurzen. 
  • Bijhouden van het CRM systeem Het rapporteren van salesresultaten aan de Sales Manager.

Ben jij het verkoopwonder dat wij zoeken?
De ideale aanwinst voor ons salesteam is goed georganiseerd en in staat om zelfstandig te werken. Je uitstekende communicatievaardigheden zorgen ervoor dat je een vertrouwd aanspreekpunt bent voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dankzij je sterke persoonlijkheid en marketinggerichte insteek weet je anderen te overtuigen van jouw visie en ideeën. Daarnaast:

  • beschik je over een afgeronde bachelor-opleiding, bij voorkeur in de (auto)technische sector; 
  • spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Frans en beheers je de Engelse taal goed. 
  • heb je enkele jaren verkoopervaring, bij voorkeur heb je ervaring in het verkopen van smeermiddelen in de automotive sector; 
  • ben je vlot in de omgang met klanten.

Wat bieden wij?
Fuchs Lubricants Benelux is een unieke werkgever binnen de smeermiddelenbranche. Innovatie is één van onze kernwaarden; we willen onszelf telkens opnieuw uitvinden en kansen in de markt benutten. Die innovatie maakt ook onze werknemers sterker. Binnen een fijne bedrijfscultuur bouw jij mee aan ons succes en onze marktpositie. Daarnaast krijg je: Een marktconform salaris Bonussen op basis van onze unieke bonusconstructie Een auto, telefoon en laptop van de zaak

Iets voor jou?
Droom jij van een carrière in de Automotive Sales en identificeer jij jezelf met onze kernwaarden? Solliciteer dan via deze website. Er zal geen assessment zijn; je komt direct in gesprek met onze salesafdeling. Bel voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure met Bart Zwitser, Sales Manager Benelux: +316 30201831 of mail naar bart.zwitser@fuchs-oil.com

Over Fuchs Lubricants Benelux
De Fuchs Groep is één van de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikanten ter wereld. We fabriceren en leveren smeermiddelen en bijbehorende diensten voor alle denkbare toepassingen.

Contact

Coordonnées du département RH local

Coordonnées du service client

NL: 0031 (0)85 4000346 BE/LU: 0032 (0)23631939
Heures d’ouverture :

Lu-Ve : 8h30 - 16h30