Siirry sisältöön

Tietosuojakäytäntö

Tervetuloa Fuchs Oil Finland Oy:hin!

Olemme iloisia, että käyt sivustollamme ja olet kiinnostunut yrityksestämme, tuotteistamme ja verkkopalveluistamme. Sivustomme tietosuoja ja tietoturva ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi haluamme tässä yhteydessä kertoa, mitä henkilötietoja keräämme käydessäsi sivustollamme ja mihin tarkoituksiin näitä tietoja käytetään. Luethan seuraavat tiedot huolellisesti.

Koska lainsäädännön ja sisäisten käytäntöjemme muutokset voivat edellyttää tämän tietosuojailmoituksen muuttamista, kehotamme lukemaan tämän tietosuojailmoituksen säännöllisesti. Voit avata, tallentaa tai tulostaa tietosuojailmoituksen milloin tahansa napsauttamalla ”Data protection declaration” (Tietosuojailmoitus) -vaihtoehtoa.

§ 1 Rekisterinpitäjä ja soveltamisala

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä ”tietosuoja-asetus”), jäsenvaltioiden kansallisten tietosuojalakien ja muun tietosuojalakien mukainen rekisterinpitäjä on:

Fuchs Oil Finland Oy

Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa

Puhelin: +358 20 7459 660
Sähköposti: fuchs@fuchs-oil.fi
https://www.fuchs.com/fi

Tämä tietosuojailmoitus koskee Fuchs Oil Finland Oy:n internetissä julkaisemia sivustoja, joiden toimialueena on www.fuchs.com/fi, sekä kaikkia niiden alitoimialueita (jäljempänä ”verkkosivustomme”).

§ 2 Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa

Rekisterinpitäjän sisäiset yhteyshenkilöt tietosuoja-asioissa: Kari Luhtala, kari.luhtala@fuchs-oil.fi

§ 3 Tietojen käsittelyä koskevat periaatteet

Henkilötietoja ovat kaikki yksilöityyn tai yksilöitävissä olevaan henkilöön liittyvät tiedot. Niitä ovat esimerkiksi nimi, ikä, osoite, puhelinnumero, syntymäaika, sähköpostiosoite, IP-osoite tai käyttäytyminen verkkosivustolla. Tietoja, joita ei voida yhdistää sinuun henkilönä (tai joiden yhdistäminen sinuun edellyttää kohtuutonta vaivaa) – esim. anonymisoidut tiedot – ei katsota henkilötiedoiksi. Henkilötietojen käsittelyn (esim. henkilötietojen kerääminen, pääsy tietoihin, käyttäminen, tallentaminen tai jakaminen) on perustuttava aina lakiin tai antamaasi suostumukseen. Käsitellyt henkilötiedot poistetaan heti, kun käsittelyn tarkoitus on toteutunut eivätkä lakisääteiset säilytysvelvoitteet enää edellytä säilytystä.

Seuraavassa on tietoja tietojenkäsittelyn prosesseista, soveltamisalasta ja tarkoituksesta, käsittelyn oikeusperusteesta ja siitä, miten pitkään tietoja säilytetään tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi tiettyjen palvelujen tarjoamiseksi.

§ 4 Yksittäiset prosessit, joihin liittyy tietojen käsittelyä

1. Verkkosivuston tarjoaminen ja käyttö

a. Tietojen käsittelyn tyyppi ja soveltamisala

Kun siirryt verkkosivustollemme ja käytät sitä, keräämme tiedot, jotka selaimesi lähettää automaattisesti palvelimellemme. Nämä tiedot tallennetaan tilapäisesti niin kutsuttuun lokitiedostoon. 
Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme seuraavat tiedot, joita tarvitsemme teknisistä syistä voidaksemme näyttää verkkosivustomme sisällön ja varmistaa sen vakauden ja turvallisuuden; näitä tietoja käytetään vain tilastollisiin analysointitarkoituksiin: 

  • Lähdetietokoneen IP-osoite
  • Käytön päivämäärä ja kellonaika
  • Käytetyn tiedoston nimi ja URL
  • Osoite, josta siirryt verkkosivustolle (viittaajan URL)
  • Rekisterinpitäjän alitoimialueet, joilla olet käynyt
  • Käyttämäsi selain ja soveltuvissa tilanteissa tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja verkko-operaattorin nimi
  • Käytön tila (http-tilakoodi)

b. Oikeusperuste

Edellä kuvatun tietojenkäsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artikla. Edellä kuvattu tietojenkäsittely on välttämätöntä verkkosivuston tarjoamiseksi ja siten välttämätöntä yrityksemme oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

c. Tietojen säilytysaika

Verkkosivustomme käytön yhteydessä luotuja lokitiedostoja säilytetään 14 päivän ajan, minkä jälkeen ne poistetaan. Tietojen kerääminen ja tallentaminen lokitiedostoihin on välttämätöntä verkkosivujen toiminnan kannalta ja tämän palvelun vakauden ja laadun varmistamiseksi. Yksittäistapauksissa tietoja voidaan säilyttää laajemmin ja/tai pidempään, jos laki tätä edellyttää.

2. Yhteydenottovaihtoehdot verkkosivustollamme

Verkkosivullamme ovat tarjolla seuraavat yhteystietovaihtoehdot sähköpostitse tapahtuvia yhteydenottoja varten:

asiakaspalvelu, henkilöstöosasto, laboratorio ja erityiset verkkosivustollamme mainitut työntekijät.

a. Tietojenkäsittelyn tyyppi ja soveltamisala

Jokainen verkkosivustomme käyttäjä voi lähettää kyselyjä tai viestejä näihin sähköpostiosoitteisiin. Vastaanottaja käsittelee tiedustelut/viestit käyttämäsi yhteydenottolomakkeen mukaan sähköpostitse. Keräämämme tiedot rajoittuvat sähköpostiosoitteeseen, jota käytät yhteydenotossasi, ja henkilötietoihin, jotka mahdollisesti annat tiedustelusi/viestisi yhteydessä.

b. Oikeusperuste

Tietojen kerääminen on sallittua tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artiklan nojalla, sillä sinulla ja yrityksellämme on yhteinen intressi yhteydenottoon ja viestintään, ja lisäksi yrityksellämme on oikeutettu intressi edellä mainittujen tietojen käsittelyyn voidaksemme vastata tiedusteluusi/viestiisi. 

c. Tietojen säilytysaika

Edellä mainittujen tietojen säilytysaika riippuu yhteydenottosi syystä. Tietosi poistetaan rutiininomaisesti, kun viestinnän taustalla oleva syy on poistunut eikä säilyttäminen ole enää välttämätöntä (esim. kun olemme käsitelleen tiedustelusi/viestisi tai vastanneet siihen).

4. APSIS-tilauslomake

a. Tietojenkäsittelyn tyyppi ja soveltamisala

Tämän lomakkeen avulla voit rekisteröityä FUCHSin säännöllisesti julkaistavan uutiskirjeen ja blogin tilaajaksi. Rekisteröitymistä varten pyydämme etunimesi, sukunimesi ja yrityksesi nimen sekä sähköpostiosoitteesi, johon uutiskirjeemme lähetetään. Lähettäessäsi lomakkeen tietosi välitetään APSISille, joka on kumppanimme uutiskirjeen jakelussa. Kun napsautat ”Subscribe” (Tilaa) -painiketta, saat ensin sähköpostiviestin, jossa olevalla linkillä voit vahvistaa, että haluat vastaanottaa uutiskirjeitä (kaksinkertainen hyväksyntä). Tämän jälkeen voit käyttää uutiskirjepalvelun kaikkia toimintoja.

b. Oikeusperuste

Lomakkeessa annettujen henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6(1)(a) artiklan mukainen suostumus, jonka olet antanut rekisteröitymisen yhteydessä (kaksinkertainen hyväksyntä) uutiskirjeiden vastaanottamiseksi.

c. Tietojen säilytysaika

Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa napsauttamalla jokaisessa uutiskirjeessä olevaa ”Unsubscribe” (Peruuta tilaus) -linkkiä; peruutus vaikuttaa tuleviin toimintoihin. Tämän jälkeen emme enää lähetä sinulle uutiskirjeitä.

§ 5 Tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Jaamme henkilötietosi kolmansille osapuolille vain, jos:

  • olet antanut tähän tietosuoja-asetuksen 6(1)(a) artiklan mukaisen nimenomaisen suostumuksen.
  • käsittely on tietosuoja-asetuksen 6(1)(c) artiklan mukaan tarpeen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tämä on lain mukaan sallittua ja käsittely on tietosuoja-asetuksen 6(1)(b) artiklan mukaan tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa olet osapuolena
  • tietojesi jakaminen on tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artiklan mukaan tarpeen Fuchs Oil Finland Oy:n oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi milloin henkilötietojen suojaa edellyttävät oikeutesi syrjäyttävät tällaiset edut
  • tietojesi jakaminen on tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artiklan mukaan tarpeen oikeutetun edun vaatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi, paitsi milloin henkilötietojen suojaa edellyttävät oikeutesi syrjäyttävät tällaiset edut.

§ 6 Evästeiden käyttö

a. Tietojen käsittelyn tyyppi ja soveltamisala

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään ja tallennetaan laitteesi selaimeen, kun selaat verkkosivujamme. Tiettyjä verkkosivujemme toimintoja ei voida tarjota, jos tiettyjä teknisesti oleellisia evästeitä ei käytetä. Muiden evästeiden avulla voimme suorittaa erilaisia analyysejä.

Evästeiden avulla voimme muun muassa parantaa verkkopalvelujemme helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta siten, että niissä voidaan huomioida käyttäytymisesi verkkosivustolla tai valitsemasi asetukset (esim. maa ja kieli). Kun kolmannet osapuolet käsittelevät evästeiden avulla saatuja tietoja, ne keräävät tiedot suodaan selaimesi kautta. Evästeet eivät vahingoita laitettasi. Ne eivät voi käynnistää ohjelmia eivätkä sisällä viruksia.

Käyttämämme evästeet ovat niin kutsuttuja istuntoevästeitä, jotka muodostavat tilapäisten evästeiden alaluokan. Tämäntyyppiset evästeet mahdollistavat istuntotunnuksesi tallentamisen. Näin selaimesi erilaiset kyselyt voidaan yhdistää käynnissä olevaan istuntoon, jolloin voimme tunnistaa päätelaitteesi seuraavan kerran, kun käyt verkkosivustollamme. Evästeet poistetaan automaattisesti, kun poistut verkkosivusto(i)ltamme. Voit luonnollisesti käydä verkkosivustoillamme, vaikka olisit estänyt evästeiden käytön. Evästeiden estäminen voi kuitenkin rajoittaa palvelujemme toimintaa.

b. Third-party cookies

Käytämme YouTube palvelua videoiden sisällyttämiseen sivuillemme. Nämä videot ovat upotettu parannetussa yksityisyyden suojaustilassa. Kuten useimmat web-sivustot myös YouTube käyttää evästeitä kerätäkseen tietoa sivustollaan kävijöistä. YouTube tekee näin tallentaakseen videotilastoja, estääkseen huijauksia ja parantaakseen käyttäjäystävällisyyttä. Myös se, että Google DoubleClick käynnistää videon saattaa johtaa tiedon käsittelyyn edelleen. Tähän meillä ei ole vaikutusmahdollisuutta. Lisätietoja tietosuojasta YouTubessa:  http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube. 

c. Oikeusperuste 

Edellä kuvatun tarkoituksen perusteella evästeiden avulla tapahtuvan henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artikla. Jos olet antanut suostumuksen evästeiden käyttöön vastaamalla verkkosivustolla antamaamme ilmoitukseen (”evästebanneri”), käytön oikeusperusteena on myös tietosuoja-asetuksen 6(1)(a) artikla.

d. Tietojen säilytysaika

Kun evästeiden avulla saamiamme tietoja ei enää tarvita edellä kuvattuun tarkoitukseen, ne poistetaan. Yksittäistapauksissa tietoja voidaan säilyttää laajemmin ja/tai pidempään, jos laki tätä edellyttää.

e. Selainasetusten määrittäminen

Useimmissa selaimissa evästeiden käyttö on oletuksena sallittu. Voit kuitenkin määrittää selaimen hyväksymään vain tietyt evästeet tai estämään evästeiden käytön kokonaan. Huomaathan kuitenkin, että et välttämättä voi käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja, jos estät evästeiden käytön selaimesi asetuksissa. Voit myös määrittää selaimen poistamaan jo tallentamansa evästeet. Lisäksi voit määrittää selaimen antamaan ilmoituksen ennen evästeiden tallentamista. Koska eri selainten toiminnot voivat vaihdella, tarkista määritysvaihtoehdot selaimesi ohjevalikosta.

Jos haluat kattavan yleiskuvan kaikista tapauksista, joissa kolmannet osapuolet käyttävät verkkoselaintasi, suosittelemme erityisen liitännäisen asentamista tähän tarkoitukseen.

§ 7 Seuranta- ja analyysityökalut – Google Analytics

Käytämme seuranta- ja analyysityökaluja verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja tarvelähtöisen suunnittelun varmistamiseksi. Seurantatyökalujen avulla voimme myös kerätä tilastotietoja verkkosivustomme käytöstä kävijöiden mukaan, ja näiden tietojen perusteella voimme kehittää verkkotarjontaamme edelleen. Näiden etujen perusteella seuranta- ja analyysityökalujen käyttö on oikeutettua tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artiklan mukaan. Käsittelyn tarkoitus ja käsiteltävät tiedot voidaan päätellä seuraavasta seuranta- ja analyysityökalujen kuvauksesta.

Tällä verkkosivustolla käytetään Google Analyticsia, joka on seuraavan yrityksen verkkoanalyysipalvelu: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (”Google”). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä, tietokoneellesi tallennettavia tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoinnin.

Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot – esim. verkkosivuston käytön ajankohta, paikka ja käyttötiheys – lähetetään yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja tallennetaan sinne. Google Analyticsin perinteinen käyttö ei sulje pois mahdollisuutta, että Google Analyticsin evästeet keräävät muitakin henkilötietoja kuin IP-osoitteen. Varmistaakseen, että yksityisyytesi suojataan mahdollisimman pitkälle, FUCHS anonymisoi itsenäisesti verkkosivustojensa käyttäjien IP-osoitteet. IP-osoitteiden lyhentäminen takaa, että niitä ei voida yhdistää yksittäisiin verkkosivuston käyttäjiin.

Haluamme korostaa, että Google voi jakaa kerätyt tiedot kolmansille osapuolille jos laki tätä edellyttää tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.

Verkkosivuston ylläpitäjän puolesta työskennellessään Google käyttää evästeiden avulla kerättyjä tietoja verkkosivuston käytön analysointiin, verkkosivuston liikenteen raportointiin ja muiden verkkosivustoon ja verkon käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen verkkosivuston ylläpitäjälle. Kerättyjä tietoja säilytetään 26 kuukauden ajan.

Evästeiden avulla kerätyt tiedot lähetetään yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tällä verkkosivustolla käytetään IP-osoitteiden anonymisointitoimintoa, joka lyhentää Google-käyttäjien IP-osoitteita Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousalueen sopimusosapuolten alueella. Kuten edellä on todettu, FUCHS on ottanut jo käyttöön IP-osoitteiden lyhentämisen mahdollisimman korkean tietosuojatason tarjoamiseksi. Verkkosivuston ylläpitäjän puolesta työskennellessään Google käyttää kerättyjä tietoja verkkosivuston käytön analysointiin, verkkosivuston liikenteen raportointiin ja muiden verkkosivustoon ja verkon käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen.

Voit estää evästeitä tallentamasta tietoja ottamalla käyttöön asiaankuuluvat asetukset selaimessasi; huomaathan, että tällöin et voi välttämättä käyttää verkkosivuston kaikkia toimintoja täysimääräisesti. Käyttäjät voivat myös estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeiden tuottamia ja verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien käyttäjän IP-osoite) lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen seuraavan linkin kautta. Nykyinen linkkiosoite on: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Tämä liitännäinen estää verkkosivustokäyntisi tietojen jakamisen Google Analyticsille. Tämä liitännäinen ei estä muiden osapuolten suorittamia analyysejä.

Käytössämme on Google Analytics.
Jos laitteesi selaimessa ei ole lisäosaa sivuston tietojen käytön estämiseen Google Analyticsissa, niin alla olevasta linkistä saa lisäosan, joka estää sivuston käyntitietojen jakamisen Google Analyticsille. Tämä opt-out eväste koskee ainoastaan tätä tarkoitusta eikä se tuo mukaan muuta tietojen käsittelyä.

Estä Google Analytics nyt.

§ 8 Liitännäiset

Shariff-ratkaisu

1. Facebook ja LinkedIn

Verkkosivustomme sisältävät sosiaalisia liitännäisiä, jotka liittyvät ”Facebookin” (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, California 94304, USA) ja ”LinkedInin” (LinkedIn Headquarters 2029 Stierlin Ct. Ste. 200 Mountain View, CA 94043) sosiaalisiin verkostoihin. On mahdollista, että nämä liitännäiset keräävät verkkosivuston käyttäjien henkilötietoja ja jakavat ja linkittävät ne kyseiseen palveluun.

Fuchs Oil Finland Oy ei itse kerää henkilötietoja sosiaalisten liitännäisten avulla tai niiden käytön kautta. Estääksemme tietojen jakamisen Yhdysvalloissa toimivalle palveluntarjoajalle käyttäjän tietämättä olemme ottaneet verkkosivustollamme käyttöön niin kutsutun Shariff-ratkaisun. Sen ansiosta sosiaaliset liitännäiset linkitetään verkkosivustolle pelkkinä graafisina elementteinä. Graafiset elementit sisältävät linkin kyseisen liitännäisen tarjoajan verkkosivustolle. Sinut ohjataan palveluntarjoajan palveluun vain, jos napsautat asiaankuuluvaa graafista elementtiä. Tämä ratkaisu takaa, että henkilötietoja ei automaattisesti jaeta sosiaalisten liitännäisten tarjoajille, kun käyt verkkosivustollamme. Jos napsautat jotakin sosiaalisen liitännäisen graafista elementtiä, tiedot voidaan jakaa kyseiselle palveluntarjoajalle, joka saattaa tallentaa tiedot. Jos et napsauta graafista elementtiä, tietoja ei siirretä sinun ja kyseisen sosiaalisen liitännäisen tarjoajan välillä. 
Kun olet napsauttanut sosiaalista liitännäistä, kyseinen palveluntarjoaja saa tiedon siitä, että olet käynyt kyseisellä verkkosivustomme sivulla. Huomaa, että tätä varten sinulla ei tarvitse olla käyttäjätiliä kyseiseen palveluun eikä sinun tarvitse olla kirjautuneena sisään. Jos sinulla kuitenkin on kyseisen palveluntarjoajan käyttäjätili ja olet kirjautuneena sisään käydessäsi verkkosivustollamme, sosiaalisen liitännäisen keräämät tiedot linkitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tiedot linkitetään profiiliisi palveluntarjoajan palvelussa, sinun on kirjauduttava ulos käyttäjätililtäsi ennen sosiaalisen liitännäisen napsauttamista.

Huomaa, että Fuchs Oil Finland Oy:llä ei ole vaikutusmahdollisuuksia siihen, keräävätkö kyseiset palveluntarjoajat henkilötietoja ja missä määrin tätä tapahtuu. Emme tiedä tietojen keräämisen laajuutta, tarkoitusta tai kerättyjen tietojen säilytysaikaa. Huomautamme kuitenkin, että on syytä olettaa, että sosiaaliset liitännäiset keräävät ja käyttävät vähintään IP-osoitteeseen ja laitteeseen liittyviä tietoja. Kyseiset palveluntarjoajat voivat myös käyttää evästeitä.

Jotta saat käsityksen kunkin palvelun tiedonkeruutoimien laajuudesta ja tarkoituksesta sekä tietojesi käsittelystä ja käytöstä, lue tietosuojailmoitukset suoraan kyseisten palvelujen verkkosivustoilta. Samasta paikasta saat myös tiedot tietosuojaan liittyvistä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista.

Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA

•    https://www.facebook.com/policy.php 
•    https://www.facebook.com/help/186325668085084 

LinkedIn Inc., LinkedIn Headquarters 2029 Stierlin Ct. Ste. 200 Mountain View, CA 94043

2. XING

Verkkosivustollamme käytetään ”XING”-verkon painiketta. Kun napsautat tätä painiketta, selaimesi muodostaa nopeasti yhteyden XING AG:n (jäljempänä XING) palvelimille, jotka mahdollistavat ”XING-painikkeen” toiminnot. XING ei tallenna henkilötietojasi tämän verkkosivuston käytön yhteydessä. XING ei tallenna myöskään IP-osoitteita. Se ei tee myöskään analysoi käyttäytymistäsi käyttämällä ”XING-jakopainikkeen” yhteydessä evästeitä. Voit tutustua ajan tasalla oleviin ”XING-jakopainiketta” koskeviin tietosuojatietoihin ja muihin asiaa koskeviin tietoihin osoitteessa:

§ 9 Hyperlinkit

Verkkosivustomme sisältää niin kutsuttuja hyperlinkkejä muiden palveluntarjoajien verkkosivustoille. Jos napsautat tällaista hyperlinkkiä, siirryt verkkosivustoltamme suoraan kyseisen palveluntarjoajan verkkosivustolle. Tämä ilmenee muun muassa URL:n vaihtumisena. Fuchs Oil Finlads Oy:llä ei ole vaikutusmahdollisuuksia muiden palveluntarjoajien verkkosivustojen sisältöön. Näin ollen on ymmärrettävää, että tässä tietosuojailmoituksessa esitetyt tiedot eivät koske muiden palveluntarjoajien verkkosivustoja. Tiedot siitä, miten nämä organisaatiot käsittelevät henkilötietojasi, saat suoraan niiden verkkosivustoilta.

§ 10 Rights of data subjects

Tietosuoja-asetus takaa sinulle rekisteröitynä seuraavat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet:

  • Tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaan voit pyytää pääsyn henkilötietoihisi, joita käsittelemme. Voit vaatia tiedot erityisesti seuraavista: henkilötietojesi käsittelyn tarkoitukset; henkilötietoryhmät; henkilötietojen vastaanottajien ryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu tai luovutetaan; tietojen säilytysaika; oikeus tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen tai käsittelyn vastustamiseen; oikeus reklamaatioihin; tietojen lähde, jos tiedot eivät ole meidän keräämiämme; tieto siitä, onko tiedot siirretty kolmanteen maahan tai kansainvälisille organisaatioille; tieto siitä, onko tiedot valittu automaattisen päätöksenteon tai profiloinnin perusteella, sekä merkitykselliset tiedot tästä prosessista.
  • Tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaan voit vaatia säilyttämiemme henkilötietojen välitöntä oikaisemista tai täydentämistä.
  • Tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaan voit vaatia säilyttämiemme henkilötietojen poistamista, ellei käsittely ole tarpeen sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi, lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, yleistä etua koskevista syistä tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • Tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaan voit vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos kiistät tietojen paikkansapitävyyden, käsittely on lainvastaista tai emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin mutta tarvitset niitä itse oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaan sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä 21 artiklan nojalla.
  • Tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaan sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai voit vaatia niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Tietosuoja-asetuksen 7(3) artiklan mukaan sinulla on oikeus peruuttaa meille antamasi suostumus milloin tahansa. Tästä seuraa, ettemme voi enää jatkaa suostumusta edellyttävien tietojen käsittelyä.
  • Tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaan sinulla on oikeus tehdä reklamaatio valvontaviranomaiselle. Yrityksestämme vastaavien valvontaviranomaisten yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
P.O. Box 315
FIN-00181 Helsinki

Puhelin: +358 10 3666 700
Faksi: +358 10 3666 735
Sähköposti: tietosuoja@om.fi
Verkkosivusto: http://www.tietosuoja.fi

§ 11 Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Jos henkilötietojasi käsitellään oikeutettujen etujen nojalla, sinulla on tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artiklan nojalla ja 21 artiklan mukaisesti oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos sinulla on tähän omaan erityiseen tilanteeseesi liittyvä peruste tai jos peruste liittyy suoramarkkinointiin. Suoramarkkinoinnin osalta sinulla on yleinen oikeus vastustaa käsittelyä ilmoittamatta erityiseen tilanteeseen liittyvää perustetta, ja meidän on noudatettava kyseistä vaatimusta.

§ 12 Tietoturva ja varmuuskopiointi

Teemme parhaamme yksityisyytesi suojaamiseksi ja henkilötietojesi käsittelemiseksi mahdollisimman luottamuksellisesti. Säilyttämiemme henkilötietojen manipuloinnin, menetyksen tai väärinkäytön välttämiseksi olemme toteuttaneet kattavat tekniset ja organisatoriset turvatoimet, jotka tarkistetaan säännöllisesti ja joita päivitetään tekniikan kehittyessä. Turvatoimiin kuuluvat muun muassa tunnetut salausmenetelmät (SSL tai TLS).
Korostamme kuitenkin, että internetin rakenteen vuoksi tietosuojasääntöjä ja edellä mainittuja tietoturvatoimia voivat tarkastella muut henkilöt tai tahot, jotka eivät kuulu oman vastuumme piiriin. Kolmannet osapuolet voivat lukea erityisesti salaamattomia – esim. sähköpostitse lähetettäviä – tietoja. Meillä ei ole teknisiä mahdollisuuksia vaikuttaa tähän. On käyttäjän vastuulla suojata hänelle toimitetut tiedot väärinkäytöltä salauksen tai muun menetelmän avulla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys meihin käyttämällä kohdassa 1 annettuja yhteystietoja.

Fuchs Oil Finland Oy

Palveluyhteydenotto

020-7459 660