Prečac na sadržaj

Dobro došli u FUCHS SCHMIERSTOFFE! Drago nam je što ste posjetili naše web-mjesto i zahvaljujemo vam na zanimanju za naše poduzeće i proizvode. Važno nam je da vaša privatnost bude zaštićena tijekom upotrebe našeg web-mjesta. Stoga vas molimo da pročitate informacije u nastavku.

Anonimni podatci
U načelu, web-mjesto FUCHS SCHMIERSTOFFE možete posjetiti bez otkrivanja svoga identiteta. Jedine informacije koje ćete nam pružiti su ime vašeg pružatelja internetskih usluga, web-mjesto s kojeg ste nas posjetili i web-stranice koje ste posjetili u okviru našeg web-mjesta. Ti će se podatci upotrijebiti samo u statističke svrhe. Kao individualni korisnik, vi ostajete anonimni.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Naše internetske stranice namijenjene su samo za informiranje kupaca pa se stoga na njima ne prikupljaju osobni podatci.

Izvoz i obrada podataka u državama izvan Europskog gospodarskog prostora
Budući da se na našem web-mjestu ne prikupljaju osobni podatci, oni se niti ne izvoze u države izvan Europskog gospodarskog prostora.

Upotreba i prosljeđivanje osobnih podataka
Budući da osobni podatci nisu potrebni za pristup informacijama na našim web-stranicama, mi takve podatke ne obrađujemo niti ih prosljeđujemo.

Vanjske poveznice
Da biste se mogli optimalno služiti informacijama koje se nalaze na našim web-stranicama, one sadrže poveznice na web-mjesta trećih strana. Vodite računa o tome da su takve poveznice vanjske, osim ako nije drugačije naznačeno. Poduzeće FUCHS SCHMIERSTOFFE nije odgovorno ni za sadržaj ni za dizajn stranica drugih pružatelja usluga. Stoga je jasno da se odgovornosti koje proizlaze iz ove izjave o zaštiti privatnosti podataka ne odnose na takve poveznice.

Dodatne informacije i kontakti
Imate li dodatnih pitanja o zaštiti privatnosti podataka na web-mjestu FUCHS SCHMIERSTOFFE, obratite se Michaelu Rulfu, predstavniku za zaštitu podataka u našem poduzeću.

 

© Copyright 2004 FUCHS SCHMIERSTOFFE GMBH.

 

FUCHS SCHMIERSTOFFE GMBH
Glavni direktor: Stefan Knapp
Friesenheimer Str. 19
68169 Mannheim / Njemačka

Telefon: +49 621-3701-0
Faks: +49 621-3701-570
E-pošta: zentrale-fs(at)fuchs.com

 

Dopuštenje za upotrebu, kopiranje i distribuciju dokumentacije koju je poduzeće FUCHS SCHMIERSTOFFE objavilo na ovom internetskom poslužitelju daje se pod uvjetom da sve kopije sadrže ovu obavijest o autorskim pravima u cijelosti i da se nijedan dio dokumentacije ne upotrebljava u komercijalne svrhe nego bude ograničen na upotrebu u svrhu informiranja unutar organizacije.

Sve informacije objavljene na ovom internetskom poslužitelju pružaju se onakve kakve jesu, bez ikakvih tvrdnji i jamstava, izričitih ili prešutnih, uključujući između ostalog prešutna jamstva utrživosti, prikladnosti za određenu svrhu ili nekršenja tuđih prava. Dokumentacija poduzeća FUCHS SCHMIERSTOFFE može sadržavati tehničke ili tiskarske pogreške. FUCHS SCHMIERSTOFFE može povremeno promijeniti ili nadopuniti podatke koji se nalaze na ovom web-mjestu. FUCHS SCHMIERSTOFFE

 

 

Jack Smith
Adresa e-pošte:jack.smith@fuchs-oil.com
Telefon:00496213801111
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore.
John Doe
Adresa e-pošte:john.doe@fuchs.com
Telefon:123456789